Notranja vrata
Pregradne stene
Obloge
»lesene dekorativne obloge
»akustične obloge
»fasadne obloge
Poslovni prostori
Hoteli
Stanovanjska oprema
Lesene dekorativne obloge sten za poslovne in stanovanjske prostore izdelujemo iz materiala, usklajenega z ostalo opremo prostora. So čudovita dekoracija in hkrati zaščita zidov.


Akustične obloge s srednjo in maksimalno akustično zahtevnostjo za potrebe športnih, koncertnih in sejnih dvoran, kinodvoran , snemalnih studiev, predavalnic, učilnic in podobno. Akustične obloge finalno obdelamo z različnimi materiali in barvami na enak način kot vrata ali drugo opremo.


Perforacijo, ki je pri akustičnih oblogah ključna, izvajamo na dva načina:
   
1. z vzporednimi utori, za katerimi je absorbcijski material (Stopnjo absorbcije določata raster in širina utorov, kar za posamezni prostor določimo skupaj s strokovnjakom za akustiko.) 2. z izvrtinami v določenem rastru, kjer premer in razmak med izvrtinami določata stopnjo absorbcije.Fasadne obloge so lahko izvedene iz masivnega lesa različnih drevesnih vrst. Lahko jih pustimo neobdelane – surove, ali pa jih obdelamo s premazi, ki zaščitijo les pred razbarvanostjo in propadanjem. V zadnjem času se vedno več fasad oblači z vodoodpornimi laminatnimi oblogami.